Enega izmed dejavnikov, ki najbolj vplivajo na splošen uspeh nekega določenega dogodka, pa naj bo le ta poslovni ali pa čisto popolnoma družinski – poroka, rojstni dan ali obletnica predstavlja kakovosten katerig. To pa vključuje pripravo ambienta, dekoracije, pijače in različnih prigrizkov. Le kdo ni vesel ko se pojavijo hladni prigrizki. Katering zagotavlja tudi, da je strežba prijazna in profesionalna na dogodku in pa skrb da se pojavijo okusni hladni prigrizki in druga hrana, ki je ne sme zmanjkati.

V podjetju Pipo se s kateringom ukvarjajo že mnogo let. Njih pa odlikujejo dolgoletne izkušnje ter tudi strokovno znanje s tega področja. Svojim naročnikom svetujejo po njihovih najboljših močeh, nudijo jim le najboljše, nato pa projekte izvedejo zelo zanesljivo, učinkovito in pa po dogovoru. Hladni prigrizki so edi izmed njihovih specialitet. Ko se gre za dekoriranje upoštevajo predvsem naročnikove želje in pa naravo dogodka. Ko pa govorimo o pripravi izvrstne hrane, pa se le ta prične že pri izbiri domačih in kakovostnih sestavin, saj je za njihove stranke namreč dobro le najboljše. Odlični kuharji pripravijo prigrizke, pri pripravi hrane pa uporabljajo svoj ustvarjalni čut in različne tehnike.

hladni prigrizki

Okusni in kreativni hladni prigrizki ter obloženi kruhki bodo na vas pustili odličen vtis. Kajti najbrž veste, da je prvi vtis običajno tudi zadnji, saj ljudje tisto kar opazimo najprej si ponavadi tudi najbolj zapomnimo. Tudi tisti najmanjši zaključni detajli lahko poskrbijo, da si bodo vaši gostje vaš dogodek zapomnili kot izjemno prijeten pa tudi če so to hladni prigrizki. To je tudi najboljši način, da ustvarite na vaše goste odličen in nepozaben vtis, torej da vključite ponudbo okusnih prigrizkov. Ravno hladni prigrizki, ki so na pogled privlačni, lahko očarajo tudi zahtevne goste, tako da dosežejo super efekt. Namreč, vsak uspešen dogodek vključuje zanimivo ponudbo pijače in hrane, ki poskrbi da nihče na dogodku ne ostane lačen oziroma žejen.