Hotel Novo mesto sprejema vse vrste gostov, tako domače kot tudi tuje. Lahko se namestite za en dan, več dni, cel mesec, odvisno je od vaših potreb. Znani hotel v Novem mestu ima prednost, da je sredi narave in si boste v njem res odpočili na svežem zraku. Poleg tega nudi vrhunsko domačo hrano, kar vam srce poželi. Osebje vas bo prijazno sprejelo in poskrbelo, da se boste počutili bolje kot doma.

hotel novo mesto

Hotel Novo mesto je na Dolenjskem, ki je izjemno lepa dežela, polna naravnih lepot, kulinarike ter znamenitosti. V okolici je veliko sprehajalnih poti in kolesarskih stez, po katerih se lahko sprostite in rekreirate. V bližini ali v samem hotelu organizirajo družabne dogodke ga goste in team buildinge ali tematske izlete, če vas to zanima.

Hotel Novo mesto je opremljen domače in lepo. sobe so zjemo svetle in super urejen ter čiste in zračne. V njih so udobne postelje in televizorji, hladilniki in prostor za umivanje. Seveda imate možnost priklopa na brezplačni internet. Za parkirišča pa je tudi poskrbljeno tako da bo vaše vozilo varno spravljeno med tem, ko boste gost hotela.

Obiščite hotel Novo mesto napovedan ali nenapovedano in preverite, kakšno ponudbo sodb ter domače kulinarike imajo.
Dobite lahko vso domačo lokalno pridelana hrano, ki si jo lahko zamislite. Seveda sezonsko.

Hotel Novo mesto je den najbolj obiskanih in cenjenih hotelov pri nas z dolgoletno družinsko tradicijo. So profesionalci in hkrati topli ljudje, ki kažejo navzven, da je gost res dobrodošel. Najbolj boste gotovo navdušeni na posebnostmi hrane. Ampak znajo pripraviti tudi kaj navadnega, če imate raje to. Sploh so otroci bolj navdušeni nad menijem, ki do ga vajeni kot nad nečim posebnim.

Vabljeni in dobrodošli kot turist, ki lahko koristi bon ali kot oseba na poslovnem obisku in seveda so dobrodošle tudi skupine, ki praznujejo ali imajo team building.