Ste se že kdaj zanimali za odprtje d.o.o. ? Imate neko odlično idejo, a brez lastnega podjetja, le te ne morete uresničiti in je seveda tržiti, da bi od nje tudi nekaj malega ali pa tudi nekaj več zaslužili? Vas zanima, kako je to, ko imate svoje podjetje in se želite preizkusiti v poslovnih vodah? Če se najdete v vsaj eni od prejšnjih povedi, je čas za odprtje d.o.o. preko spletne strani nakuppodjetja.si. To je spletna stran, za katero stoji domača družba, ki vam pomaga pri odprtju vašega podjetja, tako da imate vi s tem čim manj preglavic in čim manj posla.

odprtje d.o.o.

Kot smo vam že rekli, lahko pri podjetju Nakup podjetja odprete čisto svoje d.o.o. podjetje. Za odprtje d.o.o. pri njih ne boste potrebovali začetnega kapitala, ki je po navadi potreben pri odprtju d.o.o. Vaše podjetje bodo oni odprli oziroma prepisali na vas v največ osem in štiridesetih urah oziroma bodo vaše podjetje doprli oziroma prepisali na vas v največ dveh dneh. Vso potrebno dokumentacijo, katero potrebujete za to opravilo vam bodo pripravili oni, vaša edina dolžnost pa bo podpisati določene papirje oziroma bo vaša edina dolžnost podpisati določene pogodbe, seveda pri notarju. Prav tako lahko pri njih privarčujete s pomočjo kupona v vrednosti dvesto evrov, katerega vam nudijo oni sami. 

Če preko spletnega obrazca, ki se nahaja na njihovi spl. str. pošljete svoje povpraševanje za odprtje d.o.o., potem boste v čim krajšem možnem času dobili kar deset ponudb, ki pa seveda niso obvezujoče. 

Če imate kakršna koli vprašanja glede odprtje d.o.o., lahko le ta svoja vprašanja zapišete pod komentarje, ki pa se seveda nahajajo pod tem tekstom oziroma, ki pa se seveda nahajajo pod tem člankom.

Želimo vam veliko poslovne sreče.