Se morda tudi vi odločate za krajši oddih, a ne veste kam bi se odpravili? Ena boljših izbir je zagotovo Kamp Triglav. Kamp Triglav se nahaja v dolini Trente pod Triglavom, natančneje Trenta 18a. V središču Triglavskega narodnega parka, ob reki Soči, katera ti daje prečudovit občutek svobode.

kamp Triglav

Vsekakor je za mnoge pomembno, da se tudi na kampiranju sprostijo, predvsem pa je pomembno, dobiti tisti občutek svobode, ki ti ga lahko ponudi le narava. Ob kampiranju v Kamp Triglav imate prečudovit razgled na gorski svet ob sanjskih podobah narave. Vsekakor je preživetje prostega časa v naravi še kako čudovito, saj ti daje tisti mir in sprostitev, katere zagotovo ne moreš dobiti ob zaprtju med štirimi stenami, pač pa le v naravi. V Kamp Triglav si lahko krajšamo čas tudi z pohodništvom, kolesarjenjem, organizirane so tudi planinske ture, ob reki Soči in še bi lahko naštevali.

V kolikor se odločite za Kamp Triglav imate tam na voljo Kampni prostor tako za šotore, kot tudi za avtomobile in počitniške prikolice. V kampu pa so postavljene tudi klopi, na voljo pa so tako senčni kot sončni prostori. Vsekakor pa je poskrblejno tudi za električne priključke, Wi-Fi je na voljo, odprta ognjišča, otroško igrišče in plezalna stena.

V sami bližini Kamp Triglav se nahaja gostilna s pestro ponudbo, trgovina je oddaljena le 1 km, prav tako pa tudi Pizzerija in špegetarija. Tudi ekološka turistična kmetija se nahaja 500 metrov stran od Kamp Triglav. Kamp Triglav vsekakor ne more biti napačna izbira za sprostitev in krajši oddih. V kolikor se odločite za oddih v Kamp Triglav, lahko obiščete njihovo spletno stran, kjer najdete vse potrebne informacije za želen oddih. Lahko pa jih predčasno tudi kontaktirate na njihovo telefonsko številko ali pa preko elektronske pošte. Osebje vam bo z veseljem svetovalo in se pogovorilo za termin, ki ste si ga izbrali.