Imate težave s spancem, ste pod stresom, ste tesnobni in anksiozni? Imate bolečine, ste imeli operacijo in ne želite jemati raznih tablet vendar bi raje si pomagali po naravni poti?

Konopljina smola je tu za vas. Na spletni strani https://mojcbd.si/kategorija-izdelka/smole/  imate na izbiro tri različno močne konopljine smole.

konopljina-smola

Kaj je konopljina smola?

Je izvleček konoplje, ki ga ustvarijo iz stisnjenih ali prečiščenih pripravkov konopljinih smolnih žlez, ki se imenuje trikromi. To je smola, ki je ločena iz rastline konoplje in je lahko prečiščena ali surova. 

V hladilniku jo lahko hranimo eno ali dve leti, tudi več, če je nepredušno zaprta, na sobni temperature pa zdrži okoli dva meseca.

Kje uporabljamo konopljino smolo?

Kanabinoidi v smoli delujejo proti bolečinam in vnetjem ob raznih udarcih, po operacijah itd. 

Konopljina smola pomorča posledice stresa, anksioznost in tesnobo, hkrati pa nima večjih negativnih stranskih učinkov, če jo primerjamo s pomirjevali in antidepresivi.

Lajša težave z nespečnostjo ter spanjem in preprečuje naporno pomanjkanje spanja, kar pa lahko vodi v mnoge zdravstvene težave.

Konopljina smola uravnovesi in pomiri organizem.

Pri osebah, ki trpijo za avtoimuno boleznijo, sestavina v smoli, CBD, pomirja nezaželene odzive organizma, obenem pa izboljša delovanje imunskega sistema.

Je raziskano eno izmed najnaprednejših in učinkovitih zdravil v boju z rakom. Kot takšna pa mora vsebovati THC (tetrahidrokanabinol), saj terapija brez te sestavine ni tako uspešna.

Uživanje smole uničuje in tudi upočasnjuje rast rakavih celic, tudi pri možganskem raku, ki je najbolj agresivna oblika raka.

Doziranje in zauživanje

Priporočeno jemanje so trije odmerki na dan v velikosti polovice riževega zrna. Odmerek se jemlje vsakih 8 ur. Zvečer približno 1 uro pred spancem, kajti učinke se ponavadi občuti šele eno uro po zaužitju.

Velikost ali telesna teža nimata veliko vpliva na toleranco konopljine smole ali olja, zato otrokom damo enak odmerek kot odraslim.

Konopljina smola je uspešna pri naravni pomoči proti bolečini, kot tudi pri veliko zdravstvenih težavah. Preberite si še več in premislite o konopljini smoli.