Kmalu bo nastopilo poletje in takrat bo čas za obisk plaže ali toplic. Pri kopanju so nujna oprema kopalke. Če svojih še niste našli ali pa potrebujete nove, si lahko na spletni strani www.zapeljiva.si/kopalke ogledate kolekcijo modnih kopalk 2017, ki so različnih modelov in imajo različne vzorce, da boste zagotovo našli primeren model za vas.

Poleti se vsi radi odpravimo na plažo ali v toplice, da se lahko ohladimo od vročih sončnih žarkov, se sončimo, družimo z družino in zabavamo ter čim bolje izkoristimo dopust. Poleti pa zagotovo ne gre brez kopalk, s katerimi zakrijemo svoje privatne dele. Pri izbiri novih kopalk vedno želimo, da na našem telesu dobro zgledajo. Spletna stran zapeljiva. si ponuja široko izbiro kopalk, našli pa boste enodelne in dvodelne modele ter modele podloženih in nepodloženih modrčkov. Za kopalke imamo večinoma različne okuse, zato na spletni strani ponujajo modele za vsak okus. Na razpolago imajo modrčke s trikotno obliko, obliko traku, s snemljivimi naramnicami in bikinke, ki se zavezujejo s trakci. Takšne se lahko prilegajo vsakemu telesu, ker se trakce lahko zaveže na katerikoli dolžini. Na razpolago pa imajo tudi enodelne kopalke in sicer take, ki imajo pri strani odprt kroj, ki poudari obline, v njih pa boste zgledale osupljivo, poleg tega pa vas ni potrebno skrbeti za nepravilnosti v predelu trebuha. Poleg različnih modelov pa so njihove kopalke tudi različnih barv in vzorcov. Lahko so enobarvne, z barvo v različnih odtenkih ali pa več barvne. Vzorci so lahko pikčasti, črtasti, tigrasti, cvetlični, gepardji in še mnogo drugih. 

kopalke

Ponujajo pa tudi izbiro oblačil za plažo. Oblačila za plažo so odlična za sprehajanje po plaži, saj se z njimi rahlo zakrijete, v njih pa vam ni vroče, saj so tunike iz tankega in lahkega materiala. V ponudbi imajo mrežaste tunike, prozorne tunike in dolge tunike, ki popolnoma zakrijejo vaše obline. Z njimi se boste brez težav sprehodile do apartmaja, hotela ali na sladoled, vaše telo pa ne bo popolnoma izpostavljene.

Kopalke iz spletne strani zapeljiva.si bodo poudarile vaše obline in privabile veliko pogledov. V njih se boste počutile lepe in se lahko samozavestno sprehajale po plaži.