Podjetje Fiteh ima na voljo veliko izbiro računalnikov in pa tudi dodatno programsko opremo. Na voljo so vam na izbiro tudi tiskalniki in multifunkcijske naprave, ki vam omogočajo profesionalno črno – belo in barvno tiskanje, skeniranje, kopiranje in tudi pošiljanje faksov. Njihova ponudba pa zajema tudi najem tiskalnika. Več na www.fiteh.si.

So tudi partnerji podjetja Canon, ki pa ponuja kvalitetne tiskalnike, zato vam ni treba več skrbeti glede tiskanja. Tako se je tudi fotokopirni stroj razvil in ni več le ”fotokopirc”, ampak je ena izmed multifunkcijskih naprav, ki omogoča tiskanje, kopiranje, skeniranje in arhiviranje. Tovrstni stroj pa nam omogoča tudi tako imenovano delo v oblaku, saj ima povezavo do spleta in lahko rečemo da gre dejansko za server v malem. Pri podjetju Fiteh pa poleg nakupa naprav in opreme ponujajo tudi lizing oziroma najem naprav. Najem tiskalnika vam tudi delno financirajo sami, na izbiro pa imate fiksni ali variabilni način plačevanja ali pa se lahko odločite tudi za kombinacijo obojega. Ko pa se najem tiskalnika izteče pa lahko le tega pri zadnji položnici tudi odkupite.

najem tiskalnika

Lahko pokličete na njihovo telefonsko številko ali pa pošljete elektronsko pošto, ki ga najdete na njihovi spletni strani in z veseljem vam bodo posredovali ponudbo. Najem tiskalnika je zelo dobra odločitev v kolikor trenutno nimate dovolj denarja za nov vrhunski tiskalnik, najem tiskalnika pa je pri njih zelo ugoden.

Tako kot tiskalnik je treba tudi vsako napravo ustrezno vpeti v naše delovno okolje. Zraven moramo seveda tudi vseskozi skrbeti za njeno optimalno delovanje. Tovrstne naprave pa so lahko zelo občutljive, tudi ko smo prepričani da je za nas običajen delovni dan, pa nam jo lahko tehnika zagode. Tako da vam v podjetju Fiteh poleg najem tiskalnika ponujajo tudi servis naprav, čemur pa dajo velik pomen saj se zavedajo da je poprodajna podpora stranki zelo pomembna.