V naši državi ima lahko skoraj vsako delovno mesto, ki ima opravka s strankami svoje vizitke. Tisk vizitk je dokaj uporabna stvar in zelo zaželena, še posebaj kadar v podjetje pride nov delavec. Vsakemu novemu zaposlenemu je potrebno naročiti tisk vizitk, z njegovimi podatki, da bo stranka lažje komunicirala z njim v primeru kakršnih koli težav. Za tisk vizitk potrebujemo ime in priimek, naziv-torej izobrazbo. In pa podatke s katerimi lahko stranka operira, torej telefonska številka, email in naslov podjetja. Zelo zaželeno je da je na vizitki tudi logotip podjetja, da stranka takoj prepozna za katero podjetje se gre.  

tisk vizitk

Obvezno je da navedete vaš poklic, saj bo drugače stranka pozabila s kom naj poveže vizitko. Pa se vrnimo nazaj na sam tisk vizitk. Pri tisku morate izrecno povedati kakšno vizitko bi radi imeli. Podjetje ima ponavadi že osnutek vizitke  pri kateri samo spremeni ime zaposlenega ter njegovo izobrazbo in seveda smer poklica. Osnutek vizitke nato pošljete podjetju, ki skrbi za tisk vizitk in vam skupaj z računom vizitke pošljejo v podjetje. Tisk vizitk pa ni samo kaj bo pisalo gor. Še prej se je potrebno dogovoriti kakšen tip vizitke želite. Torej svetleč papir, ne svetleč papir. Želite, da jw vizitka obarvana ali bela. 

Vsa navodila za tisk vizitk je potrebno skupaj z osnutkom vizitke poslati podjetju, ki je usposobljeno za tiskanje. Tisk vizitk dela veliko podjetji, na vašem podjetju pa je odvisno za katero podjetje se boste odločili. Verjetno že dalj časa sodelujejo z istim podjetjem, za to morate upoštevati njihove želje in poslati svoje vizitke temu podjetju. Ko so vizitke že pri vas pa se začne delo. Torej da vsaki zadovoljni stranki izročite svojo vizitko in prosite, da vas priporočijo tudi svojim prijateljem. Dober glas seže v deveto vas, pravijo. Zato se je vredno potruditi za vsako stranko posebaj.