Danes ima že skoraj vsak, če ne že vsak svoj mobilni telefon. Na telefonu imamo tudi uro, da lahko vedno pogledamo na čas. Skoraj so ročne ure izumrle, če lahko tako rečemo. Včasih je bila ura skoraj na vsaki roki, zato pa so danes telefoni. Skoraj so telefoni zamenjali ure. Je pa še precej ljudi, ki ima na roki uro. Če hočete dobro uro preverite na https://super-ura.si/

V raznih trgovinah imate na razpolago, še vedno polno različnih ročnih ur. Ročne ure še niso izumrle, kot sem omenila, vedno več jih je in zelo različnih in vedno bolj napredne. Nekatere ure so tako pametne danes že, kot nekateri telefoni. Na določenih ročnih urah imate že, da se lahko povežete z vašim pametnim telefonom.  Z njo lahko sprejemate telefonske klice, sporočila, poslušate glasbo. Imate res ogromno različnih ročnih ur,tako da če hočeš kaj kupit res ne veš katero bi rad. Nekatere imajo že ogromno različnih funkcij, tako da moraš bit res pameten, da vse obvladaš. Kdo se razume v tehnologijo si bo sigurno kupil malo bolj zapleteno uro.

Ročne ure so različne za moške ter za ženske. Malo se razlikujejo, če ne drugega po velikosti in tudi po pasovih. Tudi za športnike se dobijo ročne ure, ki jim kaže različne funkcije. Pokaže vam bitje srca, poraba kalorij, koliko korakov ste naredili in še bi se našlo. Taka ura pride še kako prav kakšnem športniku. Moramo pa vedet, da te ročne ure niso poceni. Nekatere so kar drage, moramo pa vedet da so to pametne ure. Dobite cenejše tiste, ki vam kaže samo čas, mogoče datum. Lahko rečemo, to so še stare bolj navadne ročne ure.

Če hočete imet res pametno uro, jo kupite v trgovini, ki vam ponuja kvalitetne ure in dobite garancijo. Lahko kupite kitajsko, ki vam tudi ponuja marsi kaj ampak ne računajte da bo dolgo delovala.