Imate zvečer ali pa čez dan v svoje stanovanje nezaželene poglede? Nimate nič na oknih, da vas ne bi gledali radovedni pogledi? Zakaj pa si ne nabavite kakšnih zaves ali rolet. Zavese bodo res najboljša rešitev, da vas sosedje ne bodo gledali kaj počnete. Ampak, danes so že na tržišču malo bolj moderne rolo zavese. To niso nekaj navadne zavese, ki imajo različne volančke in vzorce. Že beseda rolo pove kako so narejene.

rolo zavese

Čas se spreminja tako tudi zavese se s časom spreminjajo in tako tudi trend zaves. Ko govorimo o rolo zavesah, so danes vedno bolj postale na oknih moderne. Za te zavese ne rabite iskati posebej karnise, ker se rolo zavesa montira lahko direkt na okno ali na strop stene. Tu se na montirajo samo vodila, da nato lahko gor pritrdite zaveso. Te moderne zavese se nato s pomočjo vrvice pomaknemo gor in dol. Zelo enostavno delo in zelo moderna tehnologija rolo zaves.

Danes lahko dobimo rolo zavese različnih barv in velikosti. Za vsak prostor si lahko izberemo svojo barvo, tudi različne vzorce na tkanini. Izdelujejo zavese po meri in barvi kakšne si zaželimo. So zelo praktične za uporabo ter dajejo nam zelo lep videz na oknih. Sosedi pa več ne bodo mogli gledat kaj počnemo. Lahko jih spustimo do samo polovice oken ali pa okno čist zatemnimo.

Če hočete kvalitetne in dolgo obstojne rolo zavese kupite pri prodajalcih, ki vam ponujajo res dobre zavese in se trudijo za kupce. Tudi vzdrževanje zaves ni težko, vse vam bodo povedali v trgovini kako jih najlažje očistimo. Ne rabimo se bat, da bi morali vrvice napeljevati in se s tem zamuditi. Vse boste zvedeli pri njih, če pa so vam pozabili povedat pa jih pokličite.

Če še nimate nič na oknih so rolo zavese danes prava izbira za vas. Ne zapravljajte denar za navadne zavese, raje si privoščite bolj moderne rolo in boste videli, da boste zadovoljni z njimi.