Nihče nima rad, da posega v našo zasebnost, da nas opazuje čez okno kaj počnemo. Saj takrat se tudi mi ne počutimo najbolj prijetno, ko nas drugi opazujejo. Zato je dobro, da si na okna zamislimo neko zasebnost, to so večinoma senčila, ki ne pustijo sosedom, da nas opazujejo. Postala so kar nujna oprema našega stanovanja po celotnem stanovanju. Lahko si naročite senčila različnih dimenzij za vsa vaša okna. Tako boste obvarovali vašo zasebnost in boste lahko uživali po vašem stanovanju brez sosedovih pogledov.

????????????????????????????????????

Senčila niso primerna samo za radovedne poglede, tudi so zelo priporočljiva za sončne žarke. Sami vemo kako je neprijetno, ko nam poleti vročo sonce pripeka v naše prostore. Ne, da nimamo radi sonca, ampak je takrat neprijetno. V notranjem prostoru postane grozno vroče, včasih še bolj, kot je poleti zunaj. Zato pa si moramo omislit različna senčila za naša okna, da vse to preprečimo. Ko kupujemo senčila, moramo kupovati zelo premišljeno kakšna senčila rabimo v kakšnem prostoru. Najboljša so kvalitetna, kjer dobite res za ta denar kar potrebujete. Poglejte na spletno stran, ki jo najdete zgoraj kakšna vam vse ponujajo in mogoče bo katero primerno za vaša okna.

Večinoma nas ima doma žaluzije, nekateri še vedno prisegajo na razne lamelne zavese, drugi na rolete, tukaj lahko še najdemo rolo senčila ali plise, prav tako razne markize. Najboljše, da kar sami pogledate in premislite kaj je za vas najboljša rešitev. S čim boste preprečili poglede čez okna in naredili poleti malo sence v vaše prostore. Če niste popolnoma prepričani, vam bodo pomagali pri izbiri in vam prijazni trgovci svetovali. Lahko izberete senčila za znotraj ali zunaj. Ja, obstajajo dvojna senčila, edino vi se odločite katera so za vas boljša. Kot sem že omenila, naj vam svetujejo in pomagajo strokovnjaki, če se sami ne veste odločit.