Vse za avto

Avto tepihi – Edinstvena zaščita avtomobila

Avto tepihi vam ponudijo odlično zaščito za vaša avtomobilska tla. Demonstracijski video o tepihih vam lahko prikaže vse lastnosti avto tepihov. Tepihi so narejeni iz recikliranih avto gum. Zaradi tega razloga so gume zelo ekološko prijazne, saj pri izdelavi gum ne uporabljajo nobenih ne obnovljivih virov gumijastega materiala.

Avto tepihi

Med izdelavo gum ne uporabljajo nobenih škodljivih kemikalij. Avto tepihi so idealna rešitev za zaščito avtomobilskih tal, saj so odporna  na madeže in so vodo odporna. Čiščenje avto tepihov je tudi enostavno zaradi njihove edinstvene oblike. Njihove oblike imajo posebne reže, iz katerih lahko zelo preprosto očistite umazanijo z vodo ali pa poljubnimi čistilnimi tekočinami.

Čiščenje tepihov ni bilo nikoli tako preprosto kot je sedaj. Avto tepihi vam tudi omogočajo stabilnost tepiha. V starejših modelih avtomobili niso imeli nobenega načina pritrditve tepihov na sama tla avtomobila in so se zato zlahka premikali po tleh in umazanijo, ki so jo imeli na sebi,  se je lahko raztresla po tleh, ne da se bi tega zavedali. Možno je bilo tudi, da se pri starejših modelih avtomobilov sama preproga po nesreči speljala pod sklopke avtomobila,  to je bilo zelo nevarno in je lahko povzročilo hudo nesrečo.

To več ni tako, saj imajo avto tepihi od podjetja Gredring na sebi vgrajene pritrjevalne čepke, ki se enostavno pritrdijo na priklope vgrajene v avtomobilska tla. Tako lahko enostavno in preprosto zagotovimo varno, čisto in brezskrbno vožnjo. Za odstranitev preproge enostavno pritisnite na vsak gumb, s katerim je tepih pritrjen na sama tla in nato ga odstranite.

Na spletni strani imajo različne oblike avto tepihov, kot so tekstilni avto tepihi ter gumijaste tepihe  različnih oblik in dizajnov. Gumijasti tepihi imajo poseben rob, ki zagotavlja, da bodo avtomobilska tla ostala suha tudi v najbolj deževnih dnevih. Tepihi so primerni za različne modele avtomobilov od Audijev do Volkswagnov. v njihovi množični ponudbi boste zagotovo našli primeren tip tepiha za vaše potrebe in za vaš model avtomobila. Izberite pravilno zaščito pred umazanijo za vaša avtomobilska tla.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja