Kampiranje in potovanje s kamping prikolicam je vsak dan bolj popularno. Na žalost pa kamping prikolica ponuja premalo prestola za udobje cele družine, zato so takrat baldahini oziroma predprostori zares odlična ideja. Več o baldahinih si lahko pogledate na https://camp-ing.si/predprostori-baldahini/

Baldahini so torej izjemna rešitev za pridobitev zunanjega prostora, z njihovo pomočjo pridobimo prostor za druženje s prijatelji ali pa družino. V njem si lahko uredimo manjšo letno kuhinjo in jedilnico za užitek hrane, ki jo bomo pripravili. Baldahini nam lahko služijo kot večnamenski prostor, od nas pa je odvisno kako ga bomo uredili. Baldahini imajo veliko prednost v tem, da so zelo hitro postavljeni, če ne pride do nobenih zapletov, nam to lahko uspe že v pol ure. Tako bomo imeli v roku pol ure popolnoma nov velik prostor, katerega si lahko samo uredimo po želji in ga tudi z veseljem uporabljamo.

Baldahini so enostavni za postavitev, največkrat eno steno predstavlja prikolica, preostale stene pa so narejene iz najmočnejšega blaga, ki je kombiniran s folijo, ki predstavlja okna. Vse skupaj pa stoji s pomočjo kovinske konstrukcije, da je vse skupaj pa še močnejše,uporabijo tudi vrvi. Vrvi so napete skozi predprostor in nato privezane na količke zabite v zemljo, ali pa kakšen drug močen material. Predprostori s stenami so narejeni tako, da se dajo okna ter vrata popolnoma odpreti, nekateri so pa tudi takšni, da se da stranske stene dvigniti ter zložiti, da jih tako popolnoma odstranimo. Ravno tako pa obstajajo tudi predprostori, ki nimajo sten, temveč imajo samo streho, ti so idealni za vse tiste, ki hočete malo več svežega zraka, svetlobe ter sončne toplote. 

Kot smo že rekli so baldahini ali pa predprostori uporabljeni kot kuhinja, dnevna soba ali pa celo kot spalnica. Vsekakor je način uporabe baldahina vaša odločitev, ki se razlikuje glede na vaše želje ter potrebe.