Dilema. Bi raje bleščeče bele zobe ali skodelico kave/črnega čaja? Močno upam, da mi nihče nikoli ne postavi te dileme, želim in hočem oboje! In zagotovo nisem edina, ki tako misli. Zato dragi moji somišljeniki, na našo srečo je to tudi mogoče. Kako? V LuxDental vam odgovarjajo na vprašanje kako pobeliti zobe, in to v pičlih 45 minutah. Po zaslugi estetskega zobozdravstva se namreč ne potrebujemo odreči črni kavi ali čaju, da zasijemo z bleščeče belim nasmehom. Beli zobje so čedalje bolj priljubljeni, zato se morda izplača pozanimati, kako lahko tudi sami pridete do njih.

Vendar pojdimo lepo povrsti. Imamo namreč samo ene zobe, ki jih ne smemo zaupati kar vsakemu in prav je, da imamo glede njih visoke standarde. Posledično se je potrebno vprašati kje in kako pobeliti zobe na varen, kakovosten in estetsko dovršen način. Za tovrstno storitev namreč potrebujemo izkušenega, natančnega zobozdravnika, ki ve kaj počne in ki zna prisluhniti našim željam ter nam svetovati. Se pravi, iščemo »all package«. Vse to ponujajo v zobozdravstvenem centru LuxDental. Tam vam bodo z osebnim in strokovnim pristopom opisali postopek beljenja zob, ter prisluhnili vašim željam in potrebam. Vsa vaša vprašanja o tem kako pobeliti zobe bodo tam slišana, odgovori pa bodo jasni in strokovni.

Čeprav se sam postopek in trajanje zdravljenja – kako pobeliti zobe, razlikuje glede na posameznika, se v zobozdravstvenem centru LuxDental poslužujejo dveh načinov, in sicer beljenje zob s folijami ter beljenje zob v ordinaciji – zunanje in notranje. In ker vem, da če bi bilo po vaše bi že včeraj želeli imeti lepe, bele zobe, naj vas razveselim z novico, da vas v LuxDental ne bodo pustili dolgo čakati, saj so njihove čakalne vrste kratke, odzivnost pa zelo hitra. Zato se ne obotavljajte in se hitro naročite na posvet v LuxDental, kjer  vam bo usposobljena in zanesljiva ekipa odgovorila na vsa vprašanja o tem kako pobeliti zobe, vam prisluhnila, pripravila osebni načrt zdravljenja ter vaš nasmeh še polepšala, da boste lahko z njim zaslepili prav vsakega mimoidočega.