Sušilni stroji Miele so tehnološko več kot odlično dodelani. S svojimi lastnostmi začnejo navduševati že, ko je govora o varčevanju. S svojo tehnologijo EcoDry zagotavlja nizko porabo in kratke čase sušenja. Izbirate lahko med sušilnimi stroji Miele s toplotno črpalko ali med kondenzacijskimi sušilnimi stroji Miele. Samo Miele je tisti, ki ponuja sistem Perfect Dry zaradi česar bodo vaša oblačila posušena tako natančno kot želite. Sistem Perfect Dry namreč natančno prilagodi sušenje trenutni vsebnosti kalcija v vaši vodi, kar pripomore k boljšim rezultatom. Prav tako samo sušilni stroji Miele ponujajo sistem FragranceDos. Z Mielejevimi dišavnimi vložki bodo vaša oblačila dišala tudi do štiri tedne.

Sušilni stroji Miele

Sušilni stroji Miele navdihujejo s kakovostjo in nežnostjo

Sušilni stroji Miele imajo emajlirano sprednjo stranico, ki ni zgolj privlačna za oko, temveč tudi odporna proti razenju, koroziji, kislinam in lugom, poleg tega pa omogoča enostavno čiščenje. Tudi življenjska doba sušilnih strojev Miele je izjemna, saj lahko zdržijo tudi do 20 let. Ob tem pa je potrebno omeniti, da vas hrup sušilnih strojev Miele skozi vsa ta leta ne bo motil, saj so se pri Miele potrudili in občutno zmanjšali hrup, ki nastaja ob sušenju perila. Kakovost sušilnih strojev Miele se seveda pokaže na oblačilih. V satastem bobnu se perilo bolj nežno in enakomerno posuši, inteligentno spreminjanje smeri vrtenja bobna pa preprečuje zapredanje perila in mečkanje.

Sušilni stroj Miele

Programov za sušenje ne zmanjka

Sušilni stroji Miele ponujajo širok izbor različnih načinov za sušenje oblačil. V sušilnih strojih Miele lahko tako brez težav sušite volnena oblačila, jeans, svilo, srajce, občutljivo perilo in še in še. S programom Outdoor boste brez težav posušili tudi funkcionalna oblačila, brez, da bi pri tem oblačilo izgubilo svoj namen. Tudi kadar se mudi, bodo manjše količine oblačil s programom Ekspres hitro suhe in ponovno pripravljene na uporabo. Rezultati sušenja bodo s sistemom SteamFinish fenomenalni, ob tem pa se boste skoraj izognili tudi uporabi likalnika, saj bosta vodna para in toplota zgladila perilo že v sušilnem stroju Miele.

Tehnološko dovršeni

Sušilne stroje Miele odlikujejo udobni filtri za puhaste delce, zaradi česar bodo vaša oblačila povsem brez puhastih ostankov. Prednastavitev zagona in prikaz preostalega časa vam omogoča, da se sušilni stroj Miele zažene tudi, ko ste zdoma. Nič več čakanja na posušeno perilo! Odlična osvetlitev bobna pa vam omogoča, da nobena nogavica ne ostane pozabljena. Sušilni stroji Miele so s svojimi močnimi in varčnimi ProfiEco motorji, ki tiho sušijo vaše perilo resnično vredni vaše pozornosti.

Več o sušilnih strojih Miele boste izvedeli na https://www.miele.si/gospodinjski/susilni-stroji-1570.htm.