Najsi gre za novogradnjo, ali pa za obnovo hiše, stanovanja ali pa poslovnega prostora, okna so zelo pomemben del vsakega prostora. Omogočajo svetlost prostorov in zračenje, hkrati pa morajo zagotavljati visoko stopnjo izolacije.

izberite lesena okna

Pri današnji sodobni gradnji in obnovi v podjetju Gašper svetujemo, da izberite lesena okna. Taka okna zagotavljajo zelo prijetno počutje v vašem domu, so izjemno lepa in kakovostna, hkrati pa zagotavljajo najvišjo stopnjo izolacije in varčevanja z energijo.

V družinskem podjetju Gašper razvijamo in izdelujemo vrhunska lesena okna. Pri nas je vsako okno unikat, saj dosledno upoštevamo želje naših naročnikov in jim omogočamo izraziti svojo kreativnost in vse svoje želje, mi pa se potrudimo, da od ideje preidemo k vrhunskemu lesenemu oknu, ki bo zagotavljalo dolgotrajno izolacijo, kakovost in užitek za vsakega naročnika. Izberite lesena okna ker so izdelana iz naravnega materiala. Pri izdelavi uporabljamo različne vrste lesa, smrekov, macesnov, hrastov les ter tudi različne bolj eksotične vrste lesa za izpolnjevanje želja naših kupcev.

Izberite lesena okna ker so enostavna za uporabo in vzdrževanje in ker omogočajo res dolgotrajno uporabo, visoko stopnjo varnosti in izolacije, hkrati pa dajejo domu pridih sodobnosti, domačnosti in udobja. Sodobna okna, ki jih izdelujemo v našem podjetju, imajo standardizirani profil 68 ali 78 mm, kar zagotavlja optimalni izkoristek vseh prednosti lesa. Če se ob naročilu odločite za uporabo termopan stekla, boste s tem res dosegli vrhunski nivo izolacije in tako na najboljši način varčevali z energijo, hkrati pa bo počutje v vašem domu ali poslovnem prostoru izjemno prijetno, toplo in udobno.

Izberite lesena okna za najboljše počutje v vašem domu ali poslovnem prostoru. Zagotovite si najvišji nivo bivanja v svojem domu, resnično udobje, ki ga omogočajo naša okna. Izberite lesena okna za vaš poslovni prostor ali vikend in prispevajte k ohranjanju okolja z zmanjševanjem izpustov in z varčevanjem energije.