Želite vašemu otroku nuditi zabavo tudi na vašem dvorišču? Potem so prava izbira za vas otroške hiške. Otroška hiška bo zabavo igral v parku prenesla na vaše dvorišče, kjer boste nad vašim otrokom lahko imeli popoln nadzor. Ponudbo otroških hišic lahko najdete na spletni strani https://www.mojpaket.si/otroske-hiske, kjer vam ponujajo kakovostno izdelane otroške hiške, da boste lahko brez skrbi, da bi se vašemu otroku kaj zgodilo.

otroške hiške

Otroške hiške niso samo za zabavo, temveč vašemu otroku nudijo prvi vpogled v življenje in skrb svoje hiše in s tem tudi odgovornost. Vaš otrok bo lahko okusil privatnost in se s svojimi prijatelji prvič družil v njegovi lastni hiški. Vsi vemo, da ima vsak otrok obdobje, ko svojih stvari ne želi deliti z drugimi, otroška hiška pa lahko otroka spodbudi k deljenju svoje lastnine s prijatelji, saj bo s prijatelji gotovo užival v spuščanju po toboganu ali igranju v zgornjem prostoru svoje hiške. 

Otroške hiške so lahko izdelane iz lesa ali plastike. Najlepše zgleda hiška, narejena iz lesa, saj hiški vlije pridih narave, poleg tega pa je tudi bolj trdna in varna. Lesene hiške so po večini prebarvane z različnimi barvami, zaradi lepote ter tudi varnosti, da se les ne obrablja ter vašemu otroku povzroča nevarnost zaritja trske v roke. Les, iz katerega je hiška narejena je zbrušen in premazan s premazi, ki ne škodujejo okolju ali vašim malčkom. Otroške hiške lahko imajo tudi razne sestavne dele, ki vašemu otroku ponujajo več vrst zabave. Najpogostejši sestavni deli otroških hišk so tobogani ter peskovniki, ki se nahajajo pod hiško. Da pa vaš otrok lahko pride do tobogana ali same hiške, pa ima hiška tudi stopnice z dodatno ograjo ali razne plezalne dodatke. Hiška ima lahko tudi razna odpirajoča se okna in vrata ter razne poličke ali klopce, na katere bo otrok lahko odlagal svoje igrače.

Sestava otroške hiške ni zapletena. Sestavimo jo lahko sami s pomočjo priloženih navodil. Pri sestavljanju ni priporočljivo, da so v bližini otroci, saj lahko pride do raznih poškodb, paziti pa moramo tudi, da orodje, s katerim delamo ne puščamo za sabo. Priporočljivo je hišico postaviti na mehko podlago, kot je trava ali pesek, ker lahko zaradi padcev nastanejo poškodbe. Tovrstne hiške so zaradi varnostnih razlogov primerne za otroke, starejše od dveh let, ter obvezen je nadzor odrasle osebe.