Svetlobne table in oglaševanje s svetlobno tablo je lahko res uspešno. To so tiste table, ki jih recimo vidite na stavbah, zraven tega pa so svetlobne table vidne in berljive še ponoči. Magma medi vam naredi te table res poceni in kvalitetno. Poglejte nekaj njihovih izdelkov in jim pošljite povpraševanje. Če imate kaj za predstaviti, so te table zagotovo dobra ideja. Postavite jih samo nekaj, kjer se na dan mimo sprehodi ali vozi veliko ljudi. Tako vam je uspeh zagotovljen. Se pa morate za svetlobne table potruditi. Naj bodo čim bolj privlačne za pogled, to vam potem prinaša zagotovo en uspeh.

svetlobne table

Seveda pa nič ne pride čez noč, niti uspeh. Vseeno bo potrebno nekaj časa, ampak bodite potrpežljivi. Ko boste videli, da s svetlobnimi tablami dobivate več strank, boste zadovoljni in boste vedeli, da je to oglaševanje, ki se izplača. Svetlobne table so lahko različnih oblik in velikosti. Odvisno je seveda od mesta kamor jo boste dali. Pa še cene so različne. Sami veste kakšen proračun imate za oglaševanje in se potem na podlagi tega odločite kakšne pa bodo vaše svetlobne table. Naredite takšno svetlobno tablo, ki bo odražala vas in vašo storitev oziroma podjetje.

Pazite tudi, da bodo vaše svetlobne table odporne na vremenske razmere. Vseeno bo to vse zunaj in med tem se lahko zgodi marsikaj. Najprej uredite dizajn svetlobnih tabel. Nato izberite nekoga, ki vam bo to vse natisnil in potem še oglasni prostor. Oglasni prostor je res pomemben, saj morate dati tablo res na neko območje, kjer je po navadi veliko ljudi. Tako vas bo veliko ljudi in morebitnih strank opazilo. Najprej si dajte izdelat vsaj en vzorec, da malo vidite kako je videti in, če vam ustreza. Da boste prepričani, da je to to kar vam je všeč in kar mislite, da bo všeč tudi ostalim.