Kmetija Plavica je zeliščarska kmetija, katero lahko najdete v kraju Cerovec pri Dolenjskih Toplicah med prekrasnimi dolenjskimi grički. Tam čistega zraka, zelo rodovitne zemlje in znanja o zdravilnih rastlinah ne primanjkuje. S pomočjo svoje ljubljene družine ter drugih pridnih rok Jože Majes skrbi, da ima znana kmetija Plavica zdravilno rastlino za prav vsako bolezen in novodobno tegobo tega sveta.

V ta namen so razvili blagovno znamko Kmetija Plavica, saj pridelujejo različne mešanice čajev, tinktur, olj, mazil, past in sirupov, kajti verjamejo da ima narava zdravilno moč in nam lahko tako pomaga pri lajšanju težav in ozdravitvi. Za vas imajo trenutno v ponudbi več kot 100 različnih mešanic čajev, preko 10 vrst mazil, več kot 20 različnih vrst tinkur, 3 vrste sirupa in 15 vrst olja. Zelo pa so ponosni na Jožefovo pasto, kajti prejeli so kar veliko pozitivnih povratnih informacij od njihovih uporabnikov. Tudi nabor njihovih izdelkov je vsako leto večji. Nenehno se učijo in tako posledično spoznavajo moči naše izjemne narave. Izdelki, ki so narejeni v okviru blagovne znamke Kmetija Plavica so narejeni po unikatnih recepturah, le te pa je razvil nihče drug kot Jože Majes. So rezultat dolgoletnih izkušenj in znanja, ter tudi pozitiven odziv ljudi.

kmetija Plavica

V okviru njihove blagovne znamke kmetija Plavica so za vas uvrstili tudi rokodelske izdelke iz gline, ajuverdske izdelke ter masažne pripomočke. Rokodelski izdelki so nastali izpod rok Jožetove hčere Vesne. Pri njih spoštujejo naravo in se seveda zavedajo, da jo je potrebno ohraniti in tudi spoštovati. Poseben poudarek dajejo na naravi prijazno obdelovanje zemlje in kmetovanje, zelo velik poudarek pa dajo tudi na pravilno vzgojo rastlin, kajti le tako lahko pridobijo največ moči iz njih. Kmetija Plavica je že marsikomu spremenila življenje, zato nikar ne odlašajte z obiskom, saj tudi organizirajo oglede kmetije kjer se lahko na lastne oči prepričate kako skrbijo za rastline.