Kaj imajo ženske rade bolj kot čevle? To so ženske torbice (https://eleganca.si/blogs/blog/zenske-torbice). Torbice so fenomen, ki so priljubljene pri vseh ženskah (različne starosti) ampak le redki moški to razumejo. Vsak moški lahko poskuša ali se potrudi razumeti žensko, vendar moški nebo nikoli razumel, zakaj so ženske tako fascinirane nad torbicam.


Ženske torbice


Ženske imajo rade torbice, ker jim predstavljajo skrit in varen prostorček, kjer je hkrati vse dosegljivo, kar hočejo imeti pri sebi in nobeden nebo vedel, kaj je notri. Ko odpremo žensko torbico, je isto kot da bi vstopili v trgovino, kjer imate karkoli si želite ampak se boste morali najprej potruditi, da to stvar najdete. Ženske torbice so zares zelo lepe, lepo oblikovane, lepe barve in so hkrati lep moden dodatek. Torbica je zares nujna stvar, ki jo mora imeti vsaka ženska. Nikoli ni dovolj ena torbica, vedno jih je potrebno več (vsaka za poseben dogodek).


Življenje brez ženske torbice si ne more predstavljati nobena ženska, ker vse stvari, ki jih potrebujejo ne pašejo v žep. Torbice so v uporabi že vse od 19. stoletja ampak so tedaj torbice nosili samo moški, da so lahko shranili svoje kovance. Iz malih torbic so se razvile velike ženske torbice, ker so moški prenehali nositi torbice, zaradi nastanka žepov v hlačah in kasneje še denarnic.


Ženske torbice so najbolj potrebna in uporabna stvar, ker brez njih nebi mogli nikamor dati vse svoje stvari in še torbica zelo poudari estetski izgled cele oprave. Če bi se radi zabavali na zelo poseben način, povejte moškemu naj najde samo eno stvar, ki jo rabite v vaši torbici. Takoj ko bo prijel torbico v roko, bo bil zmeden, ker nebo vedel, katero zadrgo ste mu rekli naj odpre in nato sledi paničen pogled in osuplost po odprtju, nato bo celoten čas razmišljal, kako se bo izmuznil iz te situacije neopazno.